Love is Great

Assalamualaikum, salam sejahtera kesayangan semua. Diharap anda baik-baik hendaknya.






Ha, mesti ada yang tertanya-tanya. Nisa ni dah takde nama melayu ke nak buat blog link? 

Dari powerofmotivationblog ๐Ÿ”นwordpress ๐Ÿ”นcom sebelumnya sampai blogspot sekarang guna Sarangirogue. Dari English ke Korea pulak kan ๐Ÿ˜

Meh sini nak bagitau definisi Sarangirogue tu apa. 

Sarangirogue atau sarangida diambil nama sempena Kdrama Legend of The Blue Sea di mana Lee Min Ho nyanyikan lagu tu di gereja berdepan dengan wanita duyung.

Kisahnya, mereka terperangkap dalam satu insiden yang membuat pertemuan tak disengajakan sehingga MinHo terpaksa mengaku duyung tadi isterinya. 

Sarangirogue atau sarangida bermaksud Love is Great. MinHo telah dipanggil di hadapan gereja untuk menyanyi dan menghiburkan orang di situ. 

Dah dapat kan maksudnya. Cinta itu anugerah yang tak ternilai bagi semua makhluk. Hargailah cinta yang datang sebab sekali ia pergi, pasti tidak akan kembali. 


Like, Subscribe, Share Nisa Ahmad Channel untuk perkembangan selanjutnya ๐Ÿ™❤️๐Ÿฅฐ





Love❤️
Nisa Ahmad 


Comments

Top posts